Идеи за дизайн на тениски за групи

Анимето е една от най-популярните тенденции в наши дни и може да се използва за дизайн на тениски. Можете също така да използвате тема като музика или книга, за да създадете уникални и забавни тениски с щампи по поръчка. Тези концепции могат да се използват за създаване на уникален дизайн, който да бъде разпознат от вашите клиенти.

Аниме дизайн на тениска

Съществуват различни начини за създаване на дизайн на тениска с аниме. Независимо дали сте заклет фен на анимето или просто искате да притежавате забавна тениска, която можете да носите за удоволствие, съществуват много възможности. Можете да работите с художник, за да създадете свой собствен дизайн, или да вземете дизайн от чуждо произведение. Ако изберете този метод, има опция да помолите дизайнер да създаде тениската ви въз основа на вашите идеи.

Щампа на диво животно

Има много варианти за създаване на дизайн на тениска с диво животно. Например, можете да изберете дизайн на тениска с портрет на лъв или леопард. Портретът може да бъде прост или детайлен и да отразява личността на животното. Можете също така да използвате ситопечат, за да създадете уникално облекло. Има вариант дори да експериментирате и създадете свое собствено произведение. За щастие, фотошоп предлага много възможности, от които човек може да се възползва.

Дизайн на книга

Независимо дали се опитвате да създадете корица на книга, дизайн на тениска или лого, има редица начини да включите книгите във вашия дизайн. Книгите могат да бъдат фокусната точка на вашия дизайн или просто да бъдат фон. Дизайнът на книгата може да бъде едновременно забавен и вълнуващ, а можете дори да добавите фраза, като например “lit”, което означава “свети”. Дизайнерите знаят как да използват думите по творчески начин и да се забавляват с думите и изображенията.

Музикална нотка

Ако търсите идеи за дизайн на тениски за вашата група, сте попаднали на правилното място. Има много начини за използване на музиката за създаване на тениска. Разнообразие на различни възможности за вашия мърч – от професионално проектирани тениски до прости проекти “Направи си сам”. Можете дори да създадете конкурс за вашия дизайн и да поканите приятели и познати а ги оценят.

Стил ар деко

Ар деко е дизайнерско движение, известно със сложните си материали и хипнотични геометрични форми. Този период днес се смята за едно от най-вълнуващите арт движения в историята. Ако търсите уникални идеи за дизайн на тениска, този стил е правилният избор за вас. Има няколко различни начина да включите ар деко във вашия дизайн.

Дизайн на словен знак

Словесният знак може да бъде просто, кратко и запомнящо се лого на дадена компания. Този стил е идеален за малки приложения, тъй като словният знак може лесно да се прочете дори без слоган или друг текст. Той може да бъде квадратно лого, като това на Uniqlo, или с подреден дизайн, като логото на Samsung.