На есен с песен! Ето кои родни кътчета да посетите през този сезон!

pochivki

Бе съмнение есента е един от най-красивите и обагрени сезони в годината, приличащи сякаш току-що са излезли от платното на професионален художник. За наша огромна радост, живеем в страна, в която приблизително 47 процента от територията е покрита с гористи местности. Поради тази причина сега ние ще ви покажем именно къде да отидете на екскурзия в България тази зима!

На първо място това са Източните родопи. Подобна гледка може да се види само ако сте на почивка в Дуброник, Хърватия или пък на екскурзия в Турция – селцата в Измир и Адана, например. Що се отнася до нашенските Родопите, то няма специално място, на което трябва да стъпите, защото целите са едно истинско бижу на страната ни, където потъваш из шарените дървета и поляни, разхождаш се из спокойните рекички, като най-голямото ти желание е да останеш там за цял живот и да зарежеш всички грижи и проблеми.

Ако на този етап все още не сте посещавали Дряново и прословутата пейка на влюбените, то значи е крайно време да го направите. Подобно сътворение може да се види също ако сте заминали на почивка в Испания или сте на екскурзия в Италия, където не една и две сгради и елементи са ,,докоснати‘‘ от Купидон. Добра идея е да си вземете нещо под ръка, когато стане по-студено, както и топла напитка за сгряване. Това място е идеално за прекарване на уикенд с любимия човек или пък защо не и семейството.

Велико Търново е, било е и продължава да бъде историческо място за всички българи. Изумителната му архитектура може да бъде сравнена с някои старинни сгради, които се наблюдават при почивка в Гърция и в частност екскурзия в Тасос, заради общата ни култура и славно минало. Та нима има нещо по-величествено от това да разгледате местните музеи, да си спомните за България и да покорите хълма крепост в града Царевец

Село Лещен, намиращо се в Гърмен стана известно със своите удивителни еко къщички от глина, които колкото и да ви се иска не могат да се видят дори и на почивка в Дубай.

Вижте повече на сайта на туристическа агенция Дорис