Смесител за Вашата уютна баня

Невъзможно е да си представим дизайна на модерна баня или кухня без смесител. Кранът е много важен за интериора. В декора на стаята няма място за незначителни неща, тъй като именно детайлите могат да осмислят оригиналната концепция на всекидневната и да създадат атмосфера на комфорт, уникална аура на домашната топлина. Водопроводът, включително крановете, е важен елемент, който изгражда комфорта на всяка стая. Привидно малки неща – смесители за умивалник или вана – играят огромна роля за възприемането на дизайна стаи като такива. Добре подбраните смесители могат да превърнат аскетично изглеждаща мивка, душ кабина, вана или биде в шедьовър.

Смесители – НАДЕЖДНОСТ И КАЧЕСТВО

От качеството и функционалността на смесители зависи не само външният вид на интериора, но и лекотата на използване. Следователно, колкото по-високо е качеството на смесителя, толкова по-приятно и дълготрайно е използването на водопровода като цяло. Ако трябва да изберете смесители за баня или кухня, трябва да обърнете внимание на смесители от чуждестранни производители като Vidima, Filigrana и Zerich, тяхната гама от кранове е широко представена в нашия каталог. А високият статус на тези производители сам по себе си е гаранция за надеждността и издръжливостта на миксерите.

РАЗНООБРАЗИЕ И СТИЛ НА СМЕСИТЕЛИ

В България има два вида смесители – обичайните смесители с два клапана с „две дръжки“, всеки от които е отговорен за притока на топла или студена вода, и смесители с една ръка, в които налягането и температурата на водата се регулира чрез завъртане на едно копче. Когато избирате кран, първо решете къде планирате да го монтирате. В каталога на фирма “Geraka” ще намерите смесители за всеки тип санитарен фаянс: смесители за мивки, душове, биде и кранове за баня. Както местни, така и чуждестранни производители. Широко е представена и колекцията от вградени смесители за стена, позволяващи да се въплъти всяка дизайнерска идея в интериора.

Съвременните смесители с цялото разнообразие на техните функции, макар да изглеждат универсални, всъщност са подходящи за използване само на определени места. Например, смесителят за кухня не е подходящ за мивка за баня, а кран за биде е глупаво да се използва в кухнята. Много е важно смесителят да отговаря на всички изисквания за ергономичност и надеждност. Всички части трябва да бъдат внимателно полирани и монтирани заедно, за да се избегне проникването на вода и караницата на съседите от долния етаж.

Разнообразието от форми и модели смесители, представени в каталога на фирма “Geraka”, ще задоволят и най-взискателния клиент. А цветните снимки на всички модели смесители ще ви позволят да оцените качеството и дизайна на предлаганите ви смесители.