Сребърни обеци

Обеците са сред най-предпочитания сребърен аксесоар от жените. При съчетаване според повода и тоалета, те могат да бъдат, както част от общия стил, така и акцентът в него. Тази си своя възможност те осъществяват благодарение на огромното си разнообразие по вид, форма, стил.

Среброто благодарение на физикохимичните си свойства е достатъчно меко за обработка и същевременно с това, достатъчно устойчиво. В негова лице бижутерите виждат прекрасна възможност за разгръщане на потенциала си. Среброто като материал би могло да се комбинира със злато и платина. Така то се превръща в още по-специално бижу.

Сребърните обеци винаги са на мода. Семпли или екстраваганти, те са прекрасен начин да допълним прекрасната си визия и да вдъхнем уникалност в стила ни. Ето защо от особено важно значение е не само как изглеждат самите обеци, а и доколко
удобни са ни при носене и съответно обезопасени откъм загуба. Това е заслуга на видът закопчаване.

Бижутерите разпознават няколко вида закопчаване. Не всеки обаче е универсален. Единствено закопчаването на винт се счита за универсално. То е подходящо, както за големи по-форма и размер обеци, така и за малки и спретнати сребърни аксесоари за уши.

Английското или френско закопчаване е друг способ сребърните обеци да бъдат прикрепени за ушите. То наподобява масово използваното закопчаване с лостче. Огромно предимство за този вид закопчаване, е че то е изключително дискретно и същевременно сигурно и удобно. Единствено е неприложим за малки сребърни бижута. Предвид формата и големината на закопчалката е подходящ за по-големи обеци.

Френските куки са подходящи единствено за висящи обеци. Бързо прикрепящи се към ухото, те носят леснота, комфорт и сигурност. Препоръчително е сребърни обеци с закопчаване тип френска кука да бъдат сваляне по време на сън, защото ще причинат неудобство.

Ако вашия женствен стил повелява и изисква носенето на красиви обеци от сребро, може да се доверите на този линк и да прегледате всички продукти в категорията, а после бързо да поръчате онлайн. Всички обеци от сребро притежават нужния сертификат за качество на материалите и изработка.