Чанти за всеки вкус и характер

Дамски чанти

Изобилието от дамски чанти е толкова голямо, че лесно може да ни се замае главата, когато влезем в големите магазини за този аксесоар. Чантите ни помагат да пренасяме със себе си различни принадлежности необходими ни в работата или личния живот. Може да се каже, че една дамска чанта се явява нещо, като своеобразен аналог на къщичката на охлювите. Те я носят навсякъде със себе си и тя им дава шанс да избегнат неприятни ситуации. Разликата е, че дамите могат да закупят тази „къщичка“ много лесно в сайтовете за дамски чанти онлайн. Цените им варират, като се стига до дамски чанти с космически цени, а има и такива дамски чанти на ниски цени за всеки случай и всякакви нужди.
Интересно е, че по този повод специалистите са разработили профил на дамите, които носят различни видове чанти и са ги свели до четири вида. Така става ясно, че ако дамата предпочита да носи малки чанти без дръжки, които обаче са много луксозни и елегантни, то притежателката им определено е от дамите, които не задълбават много в нещата. В такава чантичка могат да се носят единствено ключове, телефон и салфетка, а с по-голямо желание и някое червило. Тези чанти са идеални за балове, но не и за постоянна употреба.
Чанти, които са големи предполагат, че жената обича движението и е много активна. Тя има енергия, както да работи, така и да се среща с хора и да контактува с тях. За зло или добро такива дами се реят в облаците.

Ако чантата е със строг вид то значи жената е сдържана и елегантна. Такива жени се справят добре в работата, но определено не може да се каже, че не обичат да се забавляват. Те комбинират и двете по прекрасен начин.

Ако дамата избира изящна чанта, това означава, че тя иска да бъде забелязвана. Може да създава впечатление, че е капризна, но в същото време това е просто прикритие и женска хитрина. Идеята е, че тя има нужда от някой, който да се грижи за нея.

Вижте още: Дамски боти на ТОП цени