Дамски ботуши на платформа– предимства

Дамски обувки

Дамски обувки

Съвременният избор на дамски ботуши на платформа за дъждовно-снежния сезон е доста голям. Най-актуални обаче са зимните и демисезонните дамски ботуши на платформа. Тайните на популярността на тази обувка са доста прости:

  • 1. Дамски ботуши на платформа са по -стабилни от моделите с токчета, което не е маловажно през зимния сезон.
  • 2. Ботушите на платформа са в състояние да предпазят женското тяло от хипотермия. За разлика от тънката плоска подметка, по -широката платформа създава един вид плътен слой между стъпалото и асфалта, осигурявайки комфортна среда за основа.
  • 3. Ботушите на висока платформа визуално разтягат краката, добавяйки няколко сантиметра височина към ниските жени.
  • 4. Друго неоспоримо предимство на ботушите на платформа е, че този стил обувки е подходящ за почти всички представители на нежния пол.

Най -често естествената кожа и велур се използват за производството на дамски ботуши на платформа. Тези материали са издръжливи, практични и не изискват специална поддръжка.
Докато моделите дамски ботуши на платформа от кожа са чудесни за дъждовно и снежно време, велурените ботуши на платформата не понасят киша. Ето защо, преди да закупите такъв модел, е необходимо да прецените плюсовете и минусите. В края на краищата такива ботуши ще трябва да бъдат защитени и носени само при сухо време.

При избора на дамски ботуши на платформа, цветът играе важна роля. Класическите модели в черен цвят се съчетават с всяко облекло и подхождат на всеки повод. Ако искате да подчертаете краката, можете да използвате по -контрастни модели сиви, кафяви, червени или бели ботуши на платформа.
В магазините за обувки са представени невероятен брой опции за зимни и есенни дамси ботуши на платформа. Те се различават един от друг по височината и формата на подметката, материала, от който са направени и разбира се по стила. Със сигурност можете да откриете това, което търсите много бързо и лесно и да се насладите на прекрасна визия.