Всички предимства на пътуването с такси

Пътуване с такси

Ползването на такси трансфер от Пловдив до летище София е все по-популярна услуга у нас и особено предпочитана от чужденците, които посещават страната ни. Тези трансфери определено имат предимства и хората, които често пътуват, добре осъзнават този факт.

За тези, които все още имат съмнения по отношение на тази услуга сме подготвили кратко представяне на предимствата и.

– Разумни цени
Тарифите, предлагани от таксиметровите компании, са много разумни. Те струват малко повече от цената на автобус или влак. Въпреки това, удобството и личното пространство, предлагани в таксито, не са достъпни в нито един от тези два вида транспорт.

– Наличност
Тъй като таксиметровите услуги са на разположение 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, можете да се свържете с тях по всяко време, дори в час пик. Независимо дали пътувате до ново място, или се намирате в спешна ситуация, таксиметровите услуги ще ви помогнат да стигнете до местоназначението си безопасно и навреме.

– Скорост на обслужване
Ако пътуването ви изисква бързина и оперативност, такси трансферът е идеалният начин за придвижване. Можете да разчитате, че шофьорът ще ви помогне да стигнете навреме до местоназначението си. Той използва своя GPS, за да намери най-бързия маршрут.

– Поверителност и удобство
Когато пътувате с такси, сте сами в автомобила. Целият багаж се съхранява в задния багажник. Освен това, докато шофьорът кара, можете да се насладите максимално на пътуването, без да се притеснявате за други неща като маршрута.

– Професионални шофьори
Такситата се управляват от професионални шофьори. Те познават много добре маршрутите в града и могат да намерят най-краткия път, без да нарушават правилата за движение. По този начин можете да изживеете приятно пътуване и да стигнете навреме до дестинацията си.

– Гъвкавост
В сравнение с обществения транспорт таксиметровите услуги са много гъвкави. Имате право да изберете дестинацията си и да отидете до нея по желания от вас маршрут. Освен това автомобилът не спира често, за да качва и сваля други пътници.

– Голям избор от превозни средства

За да отговорят на нуждите на клиентите, компании за трансфер предлагат различни модели автомобили. Можете да се свържете с тях, ако търсите луксозен автомобил (например лимузина) или автомобил, специално пригоден за туристически транспорт. Компанията Unitrans е една от тях. Можете да се обърнете към нея за всички свои нужди, свързани с трансфери от и до летище София, и всеки друг град в страната, а дори и в съседни държави. Не се колебайте да изберете този автомобил и трансфер, който най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет.

Кое е по-изгодно – пътуването с такси или с кола с частен шофьор?

В повечето случаи частните шофьори работят в неформалния сектор. Те работят без лиценз. В резултат на това, в документите на властите няма данни за тях и можете да се свържете с тях само с помощта на мобилно приложение.

Въпреки че цената на пътуването с такси е по-висока от тази на частните транспортни услуги, с избора на такси ще бъдете в по-голяма безопасност. Това е така, защото тези автомобили са оборудвани с миникамери и GPS устройства за проследяване. Това означава, че таксиметровата компания постоянно следи шофьора, което не важи за самостоятелно заетите лица.